Natt til idag å idag morrest ..(døgning)

God morgen alle søte blogglesere :)


Natt til idag  så var vi først her hos Lise å holdt på med data til langt ut på natta,når vi ble ferdig med å sjekke nettby,blogg og msn så dro vi til "leiligheten våres" for å sove,thæhæ...Men trur du at det ble nokka soving av oss?
først så snakka vi ganske lenge,så plutselig fant vi ut at vi skulle dra på besøk.. Men gjett om vi ble skikkelig skuffet av noen folk,tenk deg å være så frekk.. Kan man ikke bare si det man vil at andre skal vite..Og ikke be andre mennesker gjøre det å det.. Huffhuff,jaja..De mista nu tilliten min HELT nu..:(  tjææ,men som om vi brydde oss om ? vi ringte nu bare noen andre,snakka med dem å tulla nu ganske lenge.. Når vi begge ble tom for peng på kortet,så begynte vi å spillle med dataen til Lise.. Men vi fikk jo bare spille i noen timer..Da ble alle spillan "låst",it suck'ed!
Så klokken 08.00 så fant vi ut at vi skal fære å gå morranstur! (y) vi har vært ganske sporty denne helga.. Vi er vel sånn som onkel sier : "så rastløse etter å ha gådd hotellbakken 10 ganger opp og ned,PÅ EN DAG !!"   tilbake til dagen idag.. Når vi kom fram til butikken så var den ikke enda åpna,så vi måtte vente litt på den.. Vi lå nu der å solte oss,ble litt flau hver gang et nytt bil kjørte forbi... Etter nesten en times venting så åpnet Mathis seg.. Det var veldig bra,siden vi var våte ög ville hjem... Men først så måtte vi kjøpe det som var nødd,nemlig IS ! hahahaha... Etter noen minutters gåing så var vi der.. Så fant vi ut at vi skulle dra å blogge å snoke rundt i nettby.. Nu sitter vi her med tåra i øyan å høre på rolffa- my pearl ! den er driit fin !:)

hertbrek

S: har du noen gang mistet tilliten til noen ?

♥ Ellen :)

2 kommentarer

Renate

18.aug.2009 kl.10:20

Ja, jeg har mistet tilliten til noen :/___________________________Husk å stemme på sjokoladefavoritten din!www.OnlyRenate.Blogg.No

ELENA

18.aug.2009 kl.10:20

Ja!

Skriv en ny kommentar

Ellen Oline

Ellen Oline

15, Kautokeino

Hvorfor beskrive meg sjøl? Når du sikkert allerede har din beskrivelse av meg. leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits