Mange dager uten blogging !

Nu har jeg ikke hadd tid til å blogge.. Siden jeg har hatt veldig mye å gjøre..

19.august

Da hadde lillesøster bursdag.. Så med med engang jeg våkna måtte jeg begynne å rydde.. Huff,jeg bretta klær hele dagen.. Så da hadde jeg ikke tid til å blogge.. For jeg måtte jo rydde,siden det skulle være en overaskelses fest ..hehe,ja ho ble veldig overasket når ho så at vi hadde bedd hele klassen hennes hjem til oss... Men til slutt så ville Mina at jeg og Lise skulle dra så ho og gjestene kunne være "alene".. Ja vi dro med glede til nedremasi,når vi begynte å gå så tenkte vi på at kanskje tante Ellen kan kjøre oss..Men ho kunne ikke siden ho var allerede på bursdagen.. Når kom fram til nedre Masi så var det ikke særlig gøy der...Untatt det der  : " HALLA ALLE SKOLELEVER ! SKAL VI LAGE EN VEIEPLASS HER I KAUTO Å? I MASI SÅ HAR DEM DET !!" hahah,morsomt eller hva Lise (www.lisensiri.blogg.no) Vi gidda nu ikke å være der særlig lenge.. Så tenkte vi at kanskje Tante Ellen eller pappa vil komme å hente oss !  men neeei....Ingen ville hente oss.. Så vi begynte å gå,men etter en liten stund så skulle tante Ellen og Lise dra hjem,Heldigvis for da fikk jeg jo haik hjem !(Y)  Når jeg hadde kommet hjem så satt jeg nu der å snakket med gumødrene mine .. det var veldig koslig å se Per Jona og Johan Martin igjen.. De lille søte gubrødrene mine ! :)
Når alle gjestan hadde dradd begynte vi å rydde huset,det var ganske mye rot der.. Men vi fikk det ryddig til slutt...
Etter en morsom dag så dro jeg for å legge meg,siden det var skole neste dag !

20.August

Da måtte jeg våkne ganske så tidlig, 06.45 våknet jeg. Da begynte jeg å ordne meg..Når jeg hadde rettet håret og sminket meg,da begynte jeg å føle meg svimmel..Men jeg brydde meg ikke om det,men det skulle jeg ha gjort siden det begynte å bli veldig mørkt for meg å jeg begynte å gynge fram og tilbake .. DA fant jeg ut at jeg må dra å sitte ved dassen,jeg begynte å gå mot do'en,da svartnet det for meg,jeg måtte bare stupe fram til do'en..Jeg hadde nesten ikke stemme igjen til å rope på mamma,men heldigvis så var mamma rett utafor do'en så ho hørte meg ganske lett.. Jeg skulle egentlig ikke til skolen da .. Men jeg sa til mamma at jeg VIL til skolen idag,så jeg ordnet meg å spiste meg mett..Når vi kom til skolen,da hadde rektor nesten begynt å tale.. Det var kjempe koslig å se alle igjen ! ;* Særlig Stine,ho hadde jeg savnet så mye ! Å vi har jo så koslig klasse nu ,å et kjempe pluss at læreren våres er veldig tøff ! hehe:)   Når vi hadde vært i skolen til klokken 12.00 så fikk vi dra hjem, så måtte Jan Ole (læreren min) kjøre meg og gutten hannes hjem..Etter å ha sjekket nettby og msn så dro jeg for å jogge ! Skal si at det er skumle hunder her,herregud ! Dem e nesten livsfarlig..Kommer så nært får å  bjeffe og knurre  til folk !  Jeg kunne nook ikke jogge så langt,siden jeg har en liten kneskade som gjør at kne'et begynner å gjøre ondt hvis jeg ikke har oppvarmet godt nok ..
Jeg ble ferdig å jogge,dusjet meg så dro jeg til nedre Masi,jeg skulle lage blogg til Elle Save men man kunne ikke lage blogg hos henne.. Jaja,vi skal lage en blogg til henne når ho kommer på besøk til meg,det var jo litt kjedelig.. Men så fant vi ut at vi to skal dra til butikken.. Når vi kom dit så kjøpte ho godteri,å jeg kjøpte en liten godteri.. Så gikk vi der å besøkte noen.. Etter at vi hadde gådd litt der,så møtte vi lille Per .. Han skulle dra til butikken å vi ble jo selvsagt med !:D Etter at vi hadde vært der så kjørte vi til Johnny Henrik,Elle Save og Per ville spille nazi sombie.. Hehe,de er nok litt spillegale .. Til slutt så ringte noen til lille Per at han og Johnny Henrik må dra å henge opp skinnene de bruker i cavzo safari .. Jeg og Elle Save hjelpet jo dem ,så flittige som vi er  !:-D vi fikk jo belønning vi og ! En sandwich begge to ;)  Men når vi hadde gjort det så måtte lilleper hjem,og jeg og Elle Save ville dra til Johan Aslak.. Når lilleper hadde kjørt oss dit så fortsatte han hjem over, vi giddet nu ikke å være der så lenge..Fordi vi ville spille litt fotball før jeg måtte hjem..Vi hadde nu spilt fotball en liten stund,daa måtte jeg hjem ..Jaja,men når jeg kom hjem ville jeg blogge litt .Men så uflaks som jeg har så hadde vi ikke internett da !  Så jeg må skynde meg å blogge nu ,før internetten går !;D
Jeg la meg ganske tidlig igår.. :-p

21.august

Det var så vidt at jeg klarte å stå opp.. Når jeg endelig sto opp,så måtte jeg skyndee å ordne  meg i full fart.. eller ordne og ordne.. Ta på klærene og sette håret i hestehale..Men jeg SLEIT med det,hehe :) Når jeg endelig fikk meg på klærene og ordnet håret,så kunne jeg endelig fære ned å spise å dra til skolen.. Når jeg kom fram til skolen så hadde alle kommet dit unntatt jeg,hehe ikke min skyld at de andre er såå træg (a)    Sååå når det ringte inn begynte vi å traske gjennom skog å mark ! hehe,neida.. det var ganske fin vei dit :) jeg gikk  lammi Elle Save og Stine Marje,de er så søte !! :-D  Så med engang vi kom fram dit så begynte jeg og Elle Save å fiske,først fikk vi ikke nokka fisk,bare Jan Ove som fikk..Hmf,men da måtte jeg vise hva jeg kan ! Så jeg fikk en veldig stor fisk..Større enn det ka Jan Ove fikk ! hehe,så da var jeg nok "litt" stolt.. men ikke særlig lenge ,fordi alle begynte å få fisk..Men ikke større enn det jeg fikk,hehe ;-p  Det var kjempe koslig å være på tur !:) når vi begynte å gå hjemover så gikk jeg med lilleper,Kjetil og Elle Save :)  Vi snakka nu veldig myee.. Hehe, Elle Save og jeg fikk jo vite at det er en som kan sove med oss i lavvo når vi skal fære på overnattingstur ! prøv og gjette kem !! Nemlig Dagjo ! haha..Jaja, når vi kom fram til skolen så satt vi i klasserommet å når vi skulle dra hjem,så sto vi uttafor skolen..Å det er en som får meg til å bli flau . HVERGANG.. Uff. " elle,ka det her minner deg om ?"  . .. Denne gangen var det min pappa sin tur å kjøre meg og Jan Ove hjem..  :-D    Etter at jeg har kommet hjem så har jeg bare sottet hjemme å blogget .. Men nu skal jeg høre ka Stine Marje gjør,stikker sikkert til ho vis jeg ikke har noe annet å gjøøre ! ! 


Bilder kommer ut etterpå ! :)


Ellen :)

3 kommentarer

lillreg

21.aug.2009 kl.17:47

Tusen takk for en utrolig koselig og støttende komentar du ga meg på min blogg! :')Huff, det er ikke greit å miste noen.. :( Håper det går bra med deg også!Igjen, tusen takk!

Inger Kristine

21.aug.2009 kl.21:19

Oii, dal ledjet ollu callan ;o

Ellen Oline

22.aug.2009 kl.00:13

inger-veahas kjeden !:(

Skriv en ny kommentar

Ellen Oline

Ellen Oline

15, Kautokeino

Hvorfor beskrive meg sjøl? Når du sikkert allerede har din beskrivelse av meg. leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits