Vært i Alta med Biret Alette og EMU :)

God kveld alle søte små blogglesere :)

Jeg vet at jeg har sagt at jeg skal begynne å blogge hver dag.. Men som om det skjer ? :p  Jeg har ikke nok fantasi og tid til  blogge hverdag..  menmen,,skal nu fortelle om dagen min !:)


Den begynte sånn her :  Jeg våknet med det at telefonen vibrerte får harde livet,det var jo Biret Alette som spurte om jeg og Elen Marianne var klar for å dra til Alta.. Nei,det var vi ikke,men vi kunne bli ferdig på 20 min... Når vi var fe..rdig med å ordne oss så løpte vi til Biret..Så dro vi i full fart,siden Biret Alette skulle hente dataen i elkjøp... Når vi hadde hentet den så for vi på kafè,i kafèen så var tante Berit Anne der,Jan Erik var åsså der .. Vi satt der en liten stund før vi løpte til storsenteret.Hehe,der kjøpte jeg INGENTING.. jaa,dere leste riktig..Jeg kjøpte faktisk bare mat :o  Det var rart,vet ikke hva som skjer med meg... Hmm,jaja..Så når vi hadde vært der en liten stund så skulle Biret Alette spise..Så da spiste  jo jeg og Elen Marianne så vi ikke virket så "outsidere" hehe.. :-p   Så kjørte vi en liten stund fram og tilbake før vi startet hjem .. Med engang jeg kom hjem så måtte jeg begynne å rydde,hmm,det var egentlig ganske bra .. :)  Når jeg hadde ryddet huset,så begynte jeg å jogge inne i huset faktisk..Jogget i 3 km før jeg begynte med situps og armhevninger... Skal begynne å trene hver eneste daaag !!  
Men nu har jeg ikke noe annet å skrive om :((


♥ Ellen :)

Én kommentar

karoline nilsen

22.aug.2009 kl.20:50

Hei :- )Hvis du kommenterer bare èt ordentlig innlegg på bloggen min -kommenterer jeg 3 på din når jeg kommer hjem ! ;- Dwww.kar0linenilsen.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Ellen Oline

Ellen Oline

15, Kautokeino

Hvorfor beskrive meg sjøl? Når du sikkert allerede har din beskrivelse av meg. leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits