Bestemt meg,igjen ..

Da har jeg bestemt meg for og begynne å blogge igjen..(som om jeg ikke har gjort det 100 ganger før-.-)  Men denne gangen skal jeg klare det ! selvfølgelig så kommer jeg ikke til og blogge hverdag,siden det har jeg ikke nok fantasi til..
Grunnen til at jeg begynte med blogg igjen er at det fristet å skrive igjen. Ser på de jentene som blogger å har en kjempe god blogg,da kjenner jeg lysten på blogging igjen.. Jeg har ikke verdens beste blogg heller,kanskje dere kan hjelpe meg hvordan jeg skal bli en bedre blogger?   Hadde vært hyggelig vis dere hadde skrevvet komentarer også da!:) 

Så nu skal jeg fortelle om dagen min :


Jeg våknet med lyden av alarmen min som ringte og mamma som kom å spurte om jeg er enda lei meg..Siden ho hadde hørt meg gråte inatt. Har ikke lyst å fortelle hvorfor jeg gråt ..  Når jeg våkna så ordnet jeg meg så jeg kunne dra til skolen,skoledagen gikk jo nesten bedre enn forventet. Jeg vet ikke om andre i klassen min føler det,men det er skikkelig koslig å gå i 8 klasse her i lille Masi.. Etter skolen begynte jeg og rydde å støvsuge,siden mamma har ÈN regel som jeg må fra nu av følge,før jeg planlegger å dra noen sted så må jeg vaske huset..Men så smart som jeg er så tenkte jeg at jeg rydder idag å vasker imårn..God plan,eller?     Etter mye slit så var jeg ferdig å rydde,da kunne jeg sette meg ned med boka "kysse,sa heidi" den handler om ei jente som har rødt hår og er skikkelig lang,så blir ho mobbet for det,og en dag så begynner bestevenninna å intressere gutter mer enn venninna ..  Men nu før det ble mørkt så dro jeg til gjerdet,siden vi har flokken igjerdet  ...Det var jo ikke mye å gjøre der egentlig ..

Så her slenger jeg noen bilder av idag :

bilde 016

Her er jeg og lillesøstra mi (før vi skulle til flokken :)

marjaelle

Her så ser dere meg og søtevenninna mi ;*


Men kameraet mitt er ødelagt så det blir ikke så mange bilder før jeg får kameraet . :)


♥ Ellen :)


Én kommentar

mindreverdig

24.sep.2009 kl.15:39

Sv: Tusen takk for en fin kommentar, ordene dine varmer=)

enkelte folk er helt syk i hode, skjøner ikke hvordan voldtekts menn tenker! det er rett og slett umenneskelig å gjøre noe slik mot andre med menneser

Hilsen mindreverdig

Skriv en ny kommentar

Ellen Oline

Ellen Oline

15, Kautokeino

Hvorfor beskrive meg sjøl? Når du sikkert allerede har din beskrivelse av meg. leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits