Nytt design .

go'kveld Norge !  Nu har jeg bytta design . Noe som var egentlig på tide å bytte den ut,siden det er jo vinter snart ! Som dere skkert ser så er det bilder av snømenn der,jeg digger bilder av snømenn.. De er kule rett som der,eller hva tenker du ?     jeg gleder meg til vintern kommer for fult,det blir så morsomt å kjøre med skuteren igjen.. herregud,egentlig så er ikke sommeren så morsom her i finnmark,men det duger nu ..

Men til en helt an sak :

 Mikkel Eira er død. Han var en av de lederan som protesterte når de skulle legge kjære hjembygda vår under vann,men han var så sterk at han ga ikke opp,de reiste til Oslo,protesterte og sultet seg for Maze skulle ikke undervann ! Han var faktisk også en av dem som fikk sametinget og same politikket opp.Han var en ordntlig tøff kar når han var ung,ja.. Men på søndag måtte han reise til gud,bare 64 år gammel etter å ha hatt kreft lenge nu ..  Han var faktisk bestefaren min,fikk alltid 10,20 eller 50 kroner hos han når vi møttes på butikken,blid var han alltid man traff han  .
Aldri før hadde jeg tenkt at han var en av de grunnene for at Maze er ikke under vann,jeg takker han får det ! Maze er jo egentlig en liten koslig bygd.. Selvom du ikke trur det.. For eksempel :  hvor finner du finere natur enn her i Maze ? Hvor er det finere å vokse opp i en Maze ? Hvor kan man finne så mange kjente folk her i Norge enn Maze ?  Jo,jeg trur at Maze er en av de mest kosligste lille bygdene her i Norge !   

Tenk,han var bestefaren min men aldri om at jeg hadde tenkt på han denne måten som jeg skrevet nå .. Hadde bare tenkt på at han var en snill bestefar .. eller morfar sin bror var han,men han ble bestefar for meg da..
Husker godt når han kom på besøk så fortalte han historiene sine,han kunne sitte i mange timer på besøk bare han fikk kaffe så snakket han som om han jobbet på radio,jeg kan love deg at det brukte å være koslig noen ganger selvom man hadde hørt historien 10 ganger før ..    Nu skal jeg avslutte det her med å si :
TUSEN TAKK kjære bestefar Mikkel !:)
Her er et bilde av han år 1970 .Han var en hardt arbeidanes mann ! :))♥ Ellen :)

Én kommentar

BMB

13.okt.2009 kl.23:38

In diehtan ahte die dat lei Mihkkal...

Skriv en ny kommentar

Ellen Oline

Ellen Oline

15, Kautokeino

Hvorfor beskrive meg sjøl? Når du sikkert allerede har din beskrivelse av meg. leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits