hvorfor alltid meg?

Egentlig så hater jeg å starte et innlegg sånn; "Hei,idag har jeg blablabla" ,men det må jeg faktisk nå.. åij,jeg har jo allerede startet innlegget,så da kan jeg like godt skrive hva jeg har gjort idag..  Når jeg våkna så begynte jeg å lese boka "eallima èoavdda-ganjal",kjempe god bok..Men synd at den er på samisk :/   Så klokken kvart over 2 så startet fotball gjengen til Kautokeino,trening u know..  Men det er så typisk meg å bli syk der,åh! fyflate jeg ble irritert,tenk..Bare sitte der å se på de andre mens de morer seg å spiller fotball så må jeg sitte der  å v¿re syk..kjipt ass,men når vi startet til Masi så sovna jeg av.Og det virker som om at det hjalp litt på at jeg skulle bli frisk.     
Imårn skal vi til Kautokeino,hele ungdomskolen skal dit for å se på "fr¸ken Margrethe" elns..Så skal vi enda bes¸ke noen steder,å senere om kvelden så e det kino..Men dit skal ikke skolen altså,skal f¸lge mamma til Mieron så f¿r jeg og Lise til kinoen.. Vet ikke om det er noen som skal bli med oss,er det?  


Åij,ja deette ble et LANGT innlegg,sry for det. Men jeg hadde bare behov for å skrive..Eller,nu skal jeg jobbe med  bokanalysen,så det blir nok veldig mye skriving.. KALL MEG GJERNE TREG ,for det er jeg akkurat nu ..
Nå skal det analyseres !! blogges :))

Én kommentar

Michelles make-up blogg

07.mar.2010 kl.19:39

Er innom bloggen din og legger igjen en hilsen:)Håper du har hatt ei fin helg! Ha en herlig søndag videre:)Klem!

Skriv en ny kommentar

Ellen Oline

Ellen Oline

15, Kautokeino

Hvorfor beskrive meg sjøl? Når du sikkert allerede har din beskrivelse av meg. leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits