Vær en venn, hold rundt din venn og gi kjærlighet.

Hva er egentlig meningen med livet? Hva er meningen med livet til de som blir gal, og dreper noen? Til de som er kjempe rike, men føler seg ikke lykkelig? Hvorfor skal man gjøre det man får beskjed om, og ikke det man vil? Hvorfor blir noen gal i det hele tatt? Det er så mye jeg lurer på, men får ikke svar på.

Livet er så urettferdig for noen mennesker, hvorfor skal noen mennesker måtte bære på mer enn hva de egentlig klarer? Hvorfor kan ikke det bli utdelt likt på alle mennesker, så alle får en liten byrde å bære på. Bare tenk på de som var i Utøya, ungdommer som måtte se noe noen aldri burde trenge å se. Jeg syns ikke at noen burde trenge å se slike triste og stygge handlinger, og måtte forlate noen de er glad i. For det vet jeg at mange måtte gjøre på øya, og jeg beundrer de så mye

Er selvfølgelig ikke bare de som var på Utøya som må bære på mer enn de klarer. Det finnes mange som har det tøft i denne verden, som det ikke står skrevet om i avisene. For det er så utrolig mange som ikke klarer å snakke om hva de føler og hvordan de har det. Men de fortjener også å få like mye omsorg og støtte som de som var på Utøya har fått, syns jeg! Selvfølgelig vil jeg ikke at avisene skal begynne å skrive om hver enkelt problem i verden, men alle burde tenke på noen som har det tungt og ta en prat med personen.

 

381895_2626904830123_1180368653_32238376_1819576659_n_large

Hvis du ser at noen har det tøft, og føler seg alene. Så ta kontakt, vær en venn og vis at du bryr deg ♥ 

 

 

Det var alt jeg hadde på hjertet for nå, tenk på det og velg å være en venn! 

2 kommentarer

stine mv

02.jan.2012 kl.23:29

damn, dypt! ;o

Ellen Oline

03.jan.2012 kl.00:48

stine mv: æ kan jo også være dyp! :D

Skriv en ny kommentar

Ellen Oline

Ellen Oline

15, Kautokeino

Hvorfor beskrive meg sjøl? Når du sikkert allerede har din beskrivelse av meg. leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits