Hva vil jeg bli?

Det spørsmålet har jeg hørt ofte, mer enn nok faktisk. Svaret har endret seg fra å være fotterapeut til å bli til petroleumsingeniør. Når jeg begynte på ungdomskolen var jeg fast bestemt på å bli fotterapeut, så i 9.klasse begynte det å bikke mot psykolog eller noe i den duren. I begynnelsen av dette skole året hadde jeg fortsatt lyst til å bli psykolog, men en dag så endret alt seg. Ikke spør meg hvorfor, for det vet jeg ærlig talt ikke. Begynte å tenke på olje- og gassbransjen, gjorde noen research å fant ut fort at dette så spennende ut. Petroleumsingeniør blir ofte delt opp i tre deler ; 

Produksjonsingeniør - produksjonsingeniør jobber med å få mest mulig ut av reservene på kort og lang sikt.
Boreingeniør - jobber med boreoperasjonene og ferdigstillelse av brønnene. Boreingeniørene er ofte med på de store boreprosjektene.
Reservoaringeniør - planlegger ofte hvor man skal bore og hvordan gjennomføre prosjektet.

Hva syns dere? ;-) paintskills iknow!
 

Det jeg har lyst å bli er boreingeniør, det høres så spennende og utfordrene. Og ikke kom her å fortell meg at det ikke er damearbeid, slike ting får bare det her til å høres enda mer spennende ut! Elsker når folk sier at jeg ikke klarer å gjøre noe, også klarer jeg det. Ahh, den følelsen ♥   Ja, jeg vet at jeg enda er ung og meningene mine kan endre seg. Men dette er noe jeg vil akkurat nå, og har en følelse på at dette vil jeg også holde på med i framtiden.
 

Har DU tenkt på hva du vil bli når du blir voksen?

3 kommentarer

cecilienatalie

20.mar.2012 kl.17:29

Så herlig! Selv aner jeg ikke hva jeg vil bli, som hos deg, endrer det seg hel tiden, men jeg tror jeg har lyst til å drive med skriving :)

Camilla Skaar

20.mar.2012 kl.17:32

Kjempekul blogg! :D Jeg begynner lese den om du gjør det med min! :) skal vi lese hverandre sin?

Legg meg gjerne til venn! :)

Setter pris på kommentar tilbake! :)

Stine

20.mar.2012 kl.17:53

Advokat eller legeee :D

Skriv en ny kommentar

Ellen Oline

Ellen Oline

16, Kautokeino

Hvorfor beskrive meg sjøl? Når du sikkert allerede har din beskrivelse av meg. leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits