Change is good, isn't it?

Jeg har bestemt meg for å endre litt på vgs valget mitt, skal faktisk endre på førstevalget. Men hva jeg setter som førstevalg, det får ikke dere vite før til høsten! Dette er noe jeg egentlig har hatt lyst til helt siden vi skulle søke på skole, men jeg har ikke turt å fortelle det til noen. Jeg er så redd for å skuffe folk, eller mest av alt redd for å skuffe mamma og pappa. Men jeg har snakket med dem, og de støtter meg i de valgene jeg tar.


Uansett hva folk sier, så har jeg ikke tenkt å ombestemme meg nu for dette vil jeg!! Noen vil kanskje si at jeg er ung og ikke vet hva jeg vil, jeg har liksom ikke tenkt på hvor mye skole jeg kanskje må gå. SO WHAT? Dette er det jeg vil nå, dette er det JEG vil og ikke det folk vil at jeg skal ville! hahaha, no sense setning? Det er selvfølgelig bra at dere gir meg råd og tips om hva jeg burde gjøre, jeg tar de til meg og handler etter det jeg vil og hva dere sier. 

Selvfølgelig har jeg fortalt om valgene mine til noen, og de fleste har jo vært positive til valgene mine. Men samtidig har vi de som har sagt at jeg ikke har tenkt meg nok nøye om det, og at jeg er altfor ung til å bestemme det helt alene. Men det er faktisk jeg som skal leve livet mitt, ingen andre. Det er jeg som må "lide" av valgene mine og leve med dem, det er jeg som skal klare meg her i livet. Alle sier at de har tatt dumme valg når de var unge og det er derfor de gir råd til oss, ja det er sikkert derfor. Men tenk deg, hvis vi ikke tar å gjør noe dumt i livet som ikke er så altfor dumt egenltig, så vil vi aldri vite hva de dumme valgene var de eldre snakka om. 

Tumblr_m3ewt1a4ey1r986pmo1_500_large 

Ble ett langt innlegg, men var bra å få ut tankene mine. Er ikke ofte det skjer på bloggen, særlig ikke tanker om meg og livet mitt. Men god natt folks!


 

2 kommentarer

Ellen Marianne

03.05.2012 kl.23:10

buoremus lea valljet dan skuvlla masa ies halida algit.. ii mudui goit leat motivasjuvdna dan skuvlavazzimi :) has mun diedan masa leat rievdadan? :))

Ellen Oline

06.05.2012 kl.21:19

Ellen Marianne: Na nu lean mun maid jurddasan :) Jua, don gal sihkkarit diedat ;)

Skriv en ny kommentar

Ellen Oline

Ellen Oline

16, Kautokeino

Hvorfor beskrive meg sjøl? Når du sikkert allerede har din beskrivelse av meg. leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits