Det fine livet hjemme.

Heihei alle sammen! :-) Nå ligger jeg på sofaen å lurer på hva jeg skal finne på, har nemlig praksis-uker nå. Isted var jeg og besta en tur i skogen for å hente noe til neste turist-sesong, bra med morgentrim. Men nå har bestemor dratt hjem, og pappa er en tur i Alta. SÅ hva skal jeg gjøre imens? Må vel finne på noe lurt, eller fortsette å ligge på sofaen? ;-) De her ukene skal jeg klenge meg på bestemor og pappa, utrolig koselig. For min del er det ihvertfall det, men jeg lurer på om de koser seg like mye? Hihi!


Bestemora mi som jeg setter så stor pris på ♥ Det å finne en dame med så mye kunnskap og arbeidsvilje som hun har, kan bli litt vanskelig. Alltid skal hun ha noe å gjøre, og alltid vil hun lære det bort til meg. Syns at jeg er heldig som har en så ung og sprek bestemor, er takknemlig for alt hun har lært meg og for at hun gidder å drasse meg med overalt. 

Snakkes når jeg føler for å skrive litt igjen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ellen Oline

Ellen Oline

16, Kautokeino

Ei jente på 16 som har blondt hår på hodet, og hodet er 171 cm over bakken. Har nå flytta fra lille Masi til Kautokeino, for å gå på skole og jobbe. Har ikke spesielt mye å si om meg sjøl, så les bloggen å få din egen mening om meg.

Kategorier

Arkiv

hits