Topp ti.

Nå har jeg tenkt å skrive 10 ting om meg. Kjeder meg noe sinnsykt akkurat nå, så here I go ;

1. Er utrolig avhengig av familien min♥ Hvis jeg ikke har sett dem på noen uker, begynner jeg å savne dem utrolig mye. Elsker når lillesøstrene mine plager meg, selvom jeg kan kjefte på dem og bli irritert. Men innerst inne er det bare koselig! 

2. Jeg hater folk som er "two-faced"!! Liksom; Hvis du er vennen min når du ser meg og er med meg, men med engang du ikke er med meg så skal du løpe rundt å snakke dritt om meg og mine. DET tåler jeg rett og slett ikke, hate those.

3. Er veldig mørkeredd. Men det viser jeg bare til mine nærmeste. Hvis jeg er med venner som jeg ikke kjenner så godt, da skal jeg være tøff og liksom ikke være redd. Selvom jeg nesten pisser på meg, hehe u know I'm cooool! 

4.Jeg liker å henge med gutter. Ikke tru at jeg er en sånn jente som er med gutter å prøver å være den "søte-idiote-blondinen", men det er mer avslappende å være med gutter. De har faktisk bedre humor enn jenter, og det er mindre snikksnakk om alle. Men, er ikke en guttejente heller. Jeg bare  ha min dose av venninner også, og selvfølgelig sminke.

5.Jeg HATER når folk skal drive å pjuske med meg. Arggh, men det er sikkert pga. at jeg er så kilen. Men seriøst, skal du kose så ikke gjør det med fingertuppene. Kan bli helt gal av det, wierdo much!?

6. Snakker veldig mye tull, og er ikke ofte jeg er seriøs når jeg er med folk. Jaaa, det er bare noe jeg gjør. Noen gang syns jeg at jeg er så morsom, men ingen andre som syns det. Så det kan jo bli litt teit til tider. HAHA, føler meg litt dum akkurat nå....

7. Jeg var veldig følsom før. Men nå klarer jeg nesten ikke å være det, eller har jo følelser. MEN, jeg hater å vise det til folk. Før kunne jeg begynne å gråte av alt, sånn er det ikke mer. Nå tenker jeg bare; "æh, whatever. Det der er jo ikke noe å gråte av liksom". Men har mine break-downs også, selvfølgelig...

8. Kan freake helt ut hvis jeg har dratt hjemmenifra uten snus. Vel, det er bare pågrunn av at jeg er avhengig.

9. Elsker å høre på når andre forteller om sine problemer and so on. Jeg vet ikke, men det føles som om jeg gjør noe godt for dem da. Liker å gi råd til folk, selvom dem ikke er til så god hjelp så liker jeg det. Og da vet jeg at dem vil høre på meg når jeg har problemer.

10. Syns sjøl at jeg er veldig snill og omtenksom. Det er den tanken jeg har om meg selv. Liksom hvis noen er frekk mot deg;  Så det verste du kan gjøre er å smile til dem og være snill med dem, det vil få dem til å sprenges. Men nå skal jeg ikke si at jeg går rundt å smiler til alle dagen lang, selvfølgelig har alle en dårlig dag. Men jeg prøver så godt jeg kan å være snill med alle! :-) 

 

Lærte dere noe nytt om meg, eller visste dere dette om meg allerede?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ellen Oline

Ellen Oline

16, Kautokeino

Ei jente på 16 som har blondt hår på hodet, og hodet er 171 cm over bakken. Har nå flytta fra lille Masi til Kautokeino, for å gå på skole og jobbe. Har ikke spesielt mye å si om meg sjøl, så les bloggen å få din egen mening om meg.

Kategorier

Arkiv

hits