Kakekos

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Maren, har vært å spist kake der. Mammaen til Maren hadde nemlig bursdag idag, og det gjorde jo ikke noe at jeg og Maren fikk skravla litt itilegg til kake. Hehe, føler meg litt oppmerksomhetssyk og innpåsliten akkurat nå...... Holder på å mase Maren, mistenker at ho e rolig lei meg etter idag! :-D Men noen av vennan må jo være den irriterende,innpåslitne skravlebøtta(?), og hvem andre enn meg passer til å være det? 

Ellers føler jeg meg som verdens heldigste jente, alt går slik jeg vil for tiden. Åh, takk Gud for det! Er faktisk så glad at jeg kan gå å smile rundt til ukjente folk, noe som igjen kan bli litt rart. Men liksom, whatever.

Koser meg her på det lille rommet mitt, liker virkelig rommet mitt nå. Mangler bare gardninene mine, da er nesten alt som det skal være her. Som dere kanskje ser, så måtte jeg rydde rommet mitt litt bare sånn at det ikke skulle se så rotete ut her. Haha, ellers kunne alt bare slengt der. Lenge leve latskapen!

Nå skal jeg sikkert sette på en film, å sovne av. Er stuuptrøtt, men jeg burde virkelig ikke sovne av så tidlig da.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ellen Oline

Ellen Oline

16, Kautokeino

Ei jente på 16 som har blondt hår på hodet, og hodet er 171 cm over bakken. Har nå flytta fra lille Masi til Kautokeino, for å gå på skole og jobbe. Har ikke spesielt mye å si om meg sjøl, så les bloggen å få din egen mening om meg.

Kategorier

Arkiv

hits