Jævla latsabb

Heheei søtinger! Skjer med at jeg bare MÅ sove etter skolen? Jeg skylder ihvertfall på at det er mørkt døgnet rundt nå! Føler meg som DEN latsabben, men når sant skal sies så er jeg kanskje det også. Hihi, ikke noe kone-emne her i huset nei :-D Nu har jeg tenkt å lese litt til heldagsprøven vi har i morgen, åh jeg gleder meg til uka er over. Føles som om dette er helvetesuka som alle bruker å snakke om, uka bare varer og varer. Tar jo aldri slutt(?) Og jeg som har gått å tenkt at det er torsdag i dag, litt av en dreamer? Ouyees my dear. 


Kjenner at jeg savner gullingene mine. De store levende kosebamsene mine! ♥ Elsker virkelig hundene våres, ønsker at dem kunne ha flyttet hit med meg. Men det er jo forsåvidt umulig, når pappa bruker dem som reindriftshunder i hverdagen. Bare største gullet er med på bildene, han var på besøk hos meg i forrige uke. Har en drøm om å skaffe meg en liten hund, men når jeg tenker på mine to hjertegull så blir lysten mindre. 


2 kommentarer

Helene H. Vinnes

12.12.2012 kl.19:12

fin blogg du har :)

ps: jeg har ukens blogg + link konkurranse på bloggen min!

Ellen Oline

14.12.2012 kl.12:48

Helene H. Vinnes: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Ellen Oline

Ellen Oline

16, Kautokeino

Ei jente på 16 som har blondt hår på hodet, og hodet er 171 cm over bakken. Har nå flytta fra lille Masi til Kautokeino, for å gå på skole og jobbe. Har ikke spesielt mye å si om meg sjøl, så les bloggen å få din egen mening om meg.

Kategorier

Arkiv

hits