Fine hunden min..

Fikk en trist beskjed isted av lillesøstra mi, kjære gamle hunden våres er død. Han ble påkjørt igår(?), men sjåføren som hadde kjørt over hunden hadde ikke meldt ifra. Stygge stygge sjåfør!!! Så idag fant mamma hunden når hun startet på jobb, ved veikanten (enda i live). Men begge bakbeinene var knekt, så det var ingen annen utvei enn å avlive hunden. Kjenner at jeg blir så irritert på sjåføren, eier ikke h*n samvittighet!? Tenk, der har fine hunden våres vært hele natta å lidd. ÅH; kjenner at jeg blir så irritert!!!!!! Må passe på så jeg ikke skriver noe stygt om personen, for det vil jeg jo ikke. Men unnskyld meg, jeg blir også nå og da forbanna!


Se så søøøte! Nå har vi bare minsten igjen, han til venstre.

♥ bestevennen min
^
Hvil i fred ♥  

Kommer aldri til å glemme fine hunden våres, han som var så kosete men samtidig litt sky. Det så ut som om han forsto alt jeg fortalte til han, som om han også hadde menneskelige følelser på en måte. 


4 kommentarer

Elen Marianne

04.02.2013 kl.18:18

<3

Ellen Oline

04.02.2013 kl.23:15

Elen Marianne: <3

08.02.2013 kl.02:28

hvorfor letet du ikke etter han når du viste han var blitt påkjørt?! Du gjør ingenting med dyr da!

Ellen Oline

08.02.2013 kl.11:45

Anonym: Vi visste jo ikke at han var blitt påkjørt. SELVFØLGELIG hadde dem hjemme lett etter han hvis dem hadde visst det, herregud. Og til din informasjon, så bor jeg ikke hjemme i Masi hvor hunden var. Mamma og søstrene mine fant han mandagsmorgen ved veikanten, men da var det forsent.

Skriv en ny kommentar

Ellen Oline

Ellen Oline

16, Kautokeino

Ei jente på 16 som har blondt hår på hodet, og hodet er 171 cm over bakken. Har nå flytta fra lille Masi til Kautokeino, for å gå på skole og jobbe. Har ikke spesielt mye å si om meg sjøl, så les bloggen å få din egen mening om meg.

Kategorier

Arkiv

hits